Ankara’da genç yaşta bir şahıs, motosikletli şahıs veya şahıslar tarafından yol ortasında silahla vurdu. Sırtından vurulan şahıs ağır yaralanırken kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlatıldı.

Olay 15.00 sıralarında Kızıldere Mahallesi 1222 Cadde üzerinden meydana geldi. İddiaya göre ismi öğrenilemeyen genç yaşta bir vatandaş marketten alışveriş yapıp dışarı çıktı sırada kendisine bir motosiklet yaklaştı. Motosiklet üzerindeki şahıs veya şahıslar, genci sırtından silahla vurduktan sonra hemen olay yerinden kaçtı.

Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan gence olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hemen en yakın hastaneye sevk edildi. Olay sonrası bölgeye gelen polis ekipler kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Bölgeye gelen olay yeri inceleme ekipleri olay yerinin etrafına şerit çekip incelemelerde bulundu. Bir süre sonra ekipler olay yerine gencin vurulduğu anda başında bekleyen ve daha sonra ise iddia göre olay yerinden kaçan bir şahıs getirdi. Ekipler, durumundan şüphelendikleri gençten olay anına dair bilgi aldı.

Konuyla ilgili bilgi veren bir vatandaş ise şunları söyledi: ”Ben de kaza oldu sandım. Koşa koşa geldim baktım yerde biri yatıyor, başında bir genç duruyor. Ne olduğunu sordum? 'Motorlu biri gelip vurup kaçtı’ dedi. Kaç tane motorlu geçti buradan ama hangisi bilemiyoruz. Biz hemen ambulansı aradık. Orada 112 ile telefonla konuşurken bir baktık kaçmış. Arabayla peşinden koştuk ama göremedik. Erkek, genç bir çocuktu. Şu arka tarafından bir yerinden vurulmuş ama biz göremedik. Sağlık ekipleri çok uğraştılar, nefes alıyor dediler ama götürdüler. Yazık ya gencecik bir çocuk. Bu yakalanan, sıkan değildi, başında bekliyordu bu.”