Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki ağaca saplandı. Kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde meydana geldi. İzmit Erenler Cedit Mahallesi'nde ikamet eden ve Kocaeli Sanayi Sitesindeki bir iş yerinde fren ustası olarak çalışan Salih Çelik (39), sabah kızı Ebrar Çelik’i de alarak işe gitmek için evden çıktı. Çelik, sanayide güvenlik görevlisi olarak çalışan arkadaşı İlyas’ı da evinden aldıktan sonra 34 EA 0154 plakalı araç ile iş yerine gitmek üzere Sanayi Sitesine doğru hareket etti. Daha önce de birçok kazanın yaşandığı Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde ilerlerken, araç bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıktı ve yol kenarında bulunan bir ağaca adeta saplandı.

Kazayı gören vatandaşlar hemen itfaiye ve ambulans ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede çok sayıda polis, itfaiye ve 112 ekibi geldi. Ağacın otomobile saplanan dalları kesildikten sonra araç içerisinde bulunan yaralılar için kurtarma çalışması başlatıldı. Araçta sıkışan Ebrar Çelik ile soyadı öğrenilemeyen İlyas isimli şahıs, kısa sürede çıkarılarak hastaneye sevk edildi.

Araçtan çıkartılan Salih Çelik’in ise yapılan kontrollerde öldüğü belirlendi.
Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Salih Çelik’in cenazesi Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.