Beşiktaş, Türkiye Kupası'nda Adana Demirspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor. Devre arası hazırlık kampı için Antalya'da bulunan Siyah-beyazlı takım, kamp yaptığı otelin sahasında yaklaşık 1.5 saatlik bir çalışma gerçekleştirdi. Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan çalışmada dünkü River Plate ile oynanan karşılaşmada forma giyen oyuncular rejenarasyon idmanı ile günü tamamladı. Diğer oyuncular ise ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada pas ağırlıklı bir idman gerçekleştirdi.
Siyah-beyazlı takımda Cenk Gönen ve Atiba'nın otelde, Serdar Kurtuluş, Uğur Boral ve Mustafa Pektemek ise takımdan ayrı idman yaptı.

TARAFTARLARDAN YOĞUN İLGİ
Beşiktaş'ın bu sabah yapılan çalışmasına Siyah-beyazlı taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Taraftarlar getirmiş oldukları muz ve baklavaları ise teknik heyet ve futbolculara ikram etti. Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Demba Ba da Alanya Futbol Okulu öğrencilerinin bulunduğu tribüne gelerek onlarla birlikte basın mensuplarına poz verdi. Golcü oyuncu, sonrasında ise taraftarların formalarını imzaladı