Yozgatlı hayırsever işadamı Bilal Şahin, 30 işçisini daha kutsal topraklara yolcu etti. Şahin, son gidenlerle birlikte bugüne kadar fabrikasında çalışan yaklaşık 150 işçisini kutsal topraklara göndermiş oldu.

Yozgat Kraft Torba Fabrikası bahçesinde düzenlenen uğurlama törenininde okunan duaların ardından umre yolcuları iş arkadaşları ve patronları Bilal Şahin’le vedalaşarak otobüsle Ankara Esenboğa Havaalanına hareket etti. Şahin, işçilerini maddi ve manevi olarak mutlu olmalarını sağlamak için büyük çaba sarf ettiklerini söyledi. Şahin, “Yozgat ve İstanbul’dan 30 işçimizi kutsal topraklara göndermiş oluyoruz ve fabrikamızda çalışan 150 işçinin tamamını umreye göndermiş olduk. Güzel bir duygu arkadaşlarımızı madden memnun ettiğimiz gibi manen de onları memnun etmek gerekiyor. Dileğimiz bu düzenin, bu sisteminin devam etmesidir. İnşallah bundan sonra baylar bitti, hanımlarını göndermek için gayret edeceğiz. Bu şekilde manevi havayı hep beraber yaşamış oluyoruz. Bu da bana ayrı bir mutluluk veriyor." dedi.

Dünyanın fani olduğunu, bu yüzden imkanlar ölçüsünde insanlara hizmet etmeyi kendisine şiar edindiğini söyleyen Şahin, "İnşallah bizim bu çalışmamız, diğer yatırımcılara, sanayicilere örnek olur. Bunu duyarlar görürlerse inşallah onlar da böyle bir uygulama yapar, çalıştırdıkları insanları emeğine karşı bir de böyle manevi bir hava verirlerse onlarda sevinir mutlu olur. Biz çalışanlarımızı ticari konuda da başka ülkelere de gönderiyoruz, manevi yönden de Umre’yeziyaretine kutsal topraklara gönderiyoruz. İşçiyi ne kadar fazla maddi ve manevi yönden mutlu ederseniz onlar da işine, fabrikasına sahip çıkar." diye konuştu.

İşçiler ise kutsal topraklara gitmekten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, "Fabrikamızın sahibi Bilal Bey, bizi Umre’ye göndermeseydi bizim gitme imkanımız yoktu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Allah kendisinden razı olsun." dileğinde bulundu.

U