Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kafelerde uyuşturucu sattıkları iddia edilen 6 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerden 4’ü çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi, 2 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele görevlileri, il merkezinde faaliyet gösteren kafelerde uyuşturucu sattıkları şüphesi ile uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların evlerine operasyon düzenledi. Yapılan operasyonlarda şüphelilerin ev ve araçlarında, 1 kilo 716 gram kubar esrar, 274 adet uyuşturucu ecstasy hap, 9 gram uyuşturucu ecstasy tozu ile uyuşturucu madde tartımında kullanılan 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Uyuşturucu madde sattıkları iddia edilen D.Y., H.T., A.Ş., D.Ç., İ.K. ve H.Ç. isimli şahıslar gözaltına alındı. Şüphelilerden İ.K. ve H.Ç. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. D.Y., H.T., A.Ş., D.Ç. isimli şüpheliler ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.