Hakkari Yüksekova'da mahkum taşıyan araca teröristlerin düzenlediği mayınlı saldırısıda yaralan 2 polisten biri olan Semih Çalışkan(25) Antalya'nın Manavgat ilçesine getirildi. Van Devlet Hastanesi'nde tedavi gören Manavgatlı Semih Çalışkan'ın tedavisinin bundan sonra Manavgat Devlet Hastanesi'nde devam edeceği bildirildi.

4 gün önce hükümlü A.K.'nin Hakkari Kapalı Cezaevi’ne götürülmesi sırasında PKK'lı teröristlerin yola döşediği mayının patlatmasıyla 2 polis şehit olmuş, 2 polis yaralanmış ve mahkum da hayatını kaybetmişti.

Manavgatlı polis memuru Semih Çalışkan, patlamada başından, boynundan ve kalçasından yaralanmıştı. Manavgat Devlet Hastanesi'ne getirilen Çalışkan'a 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, Garnizon Komutanı Jandarma Albay İbrahim Ethem Sungur ve İlçe Emniyet Müdürü Ercan İlhan geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Kaymakam Günlü, yaralı polis Çalışkan'a geçmiş olsun dileklerini ileterek şehit polislere Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diledi. Yaralanan Çalışkan, yetkililere yaşadıklarını ve olay anını anlattı. Sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Çalışkan, sadece boynunda ve sırtında ağrıların bulunduğunu kaydetti.