Ankara Emniyet Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Amirliği’ne bağlı motorize Yunus ekibinin aynı istikamete giden otomobile arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 polis memuru yaralandı.

Kaza, öğle saatlerinde Altındağ ilçesi İstanbul Caddesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 06 A 30136 plakalı motosikletle ilerleyen polis ekipleri aynı istikamete giden Ergin G. idaresindeki 06 GZC 86 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle motosikletten savrulan bir polis memuru, başka bir aracın üzerine düştü. Diğer polis ise yola savruldu. Arkadan gelen başka bir Yunus ekibi ve çevredekiler yaralı polislere yardımcı oldu. Yaralı bir polis memuru yakındaki işyerine alındı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan yaralı polisler ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayı duyan çok sayıda Yunus polisi, araçlarıyla olay yerine akın etti. Yunus ekipleri, arkadaşlarına yardımcı oldu. Görgü tanıkları motosikletin otomobile arkadan çarptığını ve bir polisin metrelerce savrulduğunu anlattı.

AYNI YOLDA BAŞKA BİR MOTOSİKLET KAZASI YAŞANDI

Öte yandan, polislerin kazasından metrelerce geride başka bir motosiklet sürücüsü de öndeki araca arkadan çarptı. Yaralanan sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı.