Ankara bağımsız milletvekili Yurt Atayün, genel seçimler sonrasında istediği sonucu alamadı. Konuyla ilgili konuşan Atayün’ün eşi, Biz üzülmüyoruz. Gayet mutluyuz, başarılı olduğuna da inanıyorum. Yaklaşık elli bin üzerinde oy alındı dedi.

Eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Ankara 2. Bölge bağımsız milletvekili adayı Yurt Atayün’ün eşi Kıymet Atayün ile kızı Elif Atayün, Yenimahalle’de bulunan seçim irtibat bürolarından seçim sonuçlarını takip etti. Kıymet ve Elif Atayün, genel seçim sonrasında alınan seçim sonuçlarıyla ilgili açıklama yaptı. Atayün’ün eşi Kıymet Atayün, sonuçtan yana üzülmediklerini ve gayet mutlu olduklarını söyledi. Kıymet Atayün, "Biz üzülmüyoruz. Gayet mutluyuz, başarılı olduğuna da inanıyorum. Yaklaşık elli bin üzerinde oy alındı. Bu sürecin başından beri bizlere destek olan Ankara halkına, vefa gösteren herkese, bütün dostlarımıza, sandık görevlisi olan, sandık müşahidi olan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Teveccühlerinden dolayı Allah herkesten razı olsun, hakkımızda hayırlı olsun diyorum." şeklinde konuştu.

Çok kısa bir zamanda kısıtlı imkânlarla ve birçok kısıtlamaya rağmen yaklaşık 50 bin civarında oy aldıklarını belirten Elif Atayün, "Arkamızda 50 bin insanın bize destek olduğunu görmüş olduk. Ve mücadelemize bundan sonra daha güçlü devam edeceğiz. Hepsine çok teşekkür ediyoruz. Bizimle birlikte sonuna kadar mücadele eden herkese sonuna kadar teşekkür ediyoruz. Çok zorlu fakat güzel bir seçim süreci geçirdik. Ankara halkına da buradan babamın da selamlarını ve teşekkürlerini iletiyorum. İnşallah bundan sonrası da ülkemiz için çok daha güzel olacak." diye konuştu.