Zirve Üniversitesi, Lisans Yerleştirme Sınavında (LYS) Türkiye genelinde ilk yüze girip Zirve Üniversitesi'ni tercih eden öğrencilere sıfır kilometre otomobil veriyor.

Öğrencilerinin başarısını desteklemeye devam eden Zirve Üniversitesi, bu yıl da yeni öğrencilerinin heyecanını yaşıyor. Zirve Üniversitesi olarak başarılı olan her öğrenciyi ödüllendirmeye devam ettiklerini dile getiren Rektör Prof. Dr. Adnan Kısa, öğrencilere burs değil maaş gibi bir destek verdiklerini açıkladı. Zirve’ye kayıt yaptıran Türkiye genelinde ilk 100’e giren öğrencilere (Y-Dil 1 puanı hariç) 3 bin 500 TL burs ve sıfır kilometre otomobil verdiklerinin bilgisini veren Kısa, “LYS sınavında ilk yüze girip hayallerini Zirve’ye taşıyan öğrencilerimize otomobil veriyoruz. Ülkemizin en önemli yatırımı insan sermayesine olan yatırımdır. Geleceğimizin teminatı olan bu gençlere yatırım yaptığımız takdirde gelişmiş en iyi on ülke arasında yerimizi alacağımıza eminim. Öğrencilerimiz ödüllerin her zaman en iyisini hak ediyor.” dedi.

Kısa, Türkiye genelinde ilk 5 bine giren ve Zirve’yi tercih eden öğrencilere başta başarı bursu olmak üzere, sanat ve spor dallarında desteklediklerinin bilgisini verdi. Kısa, “Burslarımızın hepsi karşılıksız ve öğrenim hayatları boyunca kesilmiyor. Çok geniş yelpazede burs seçeneklerimiz var. Sadece başarı odaklı değil, sanat, kültür ve spor alanında da üniversitemizi temsil eden sporcularımıza burs imkanı sağlıyoruz. Bu yıl üniversitemizi tercih edecek öğrencilerimizin yüzde yetmişi değişen oranlarda burslu yerleşecek.” diye konuştu.