Zonguldak’ta iki otomobilin çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı. Otomobilde sıkışan sürücü, güçlükle kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre Ankara istikametinden gelen Alim Seyhan(58) idaresindeki 67 FC 375 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Yasin Demirci(36) yönetimindeki otomobil, Asma mahallesi Bant altı köprüsü üstünde kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle hurda yığınına dönen 67 AL 118 plakalı otomobilin sürücüsü Yasin Demirci ile aynı otomobilde bulunan Adem Avcı(24), Erol Avcı(35) ve Muhammet Enes Avcı(14) yaralandı. Diğer otomobildeki Erihan Seyhan(53) ve Hanım Emekdar(74) ise hafif yaralandı.

Olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık, AFAD ve polis ekibi sevk edildi. Otomobilin etrafında yaralı yatan Muhammet Enes, Adem ve Erol Avcı sedyeyle ambulansa taşındı. Araçta sıkışan ve kaburga kemiği kırıldığı öğrenilen sürücü Yasin Demirci, Arama Kurtarma ekiplerinin çalışması sonucu güçlükle kurtarıldı. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Vücutlarının çeşitli yerlerinde kırık oluştuğu belirtilen yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazayı yara almadan atlatan diğer sürücü Alim Seyhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Kendi şeridimde gelirken bir anda çarpıştık. Vurunca beni bu taraf çevirdi. Geriye doğru savurdu. Kayınvalidem ve eşim yaralandı. Hayatımda ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım. Allah’ın yazısı böyle” dedi.

Polis olayla ilgili inceleme başlattı.