Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde gençlerin bir araya geldiği bodrum katında henüz belirlenemeyen bir sebeple meydana gelen patlamada 6 kişi yaralandı. Yaralanan şahıslar, Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay, akşam saatlerinde Kozlu ilçesi İhsaniye Mahallesi, 19 Mayıs Caddesi'nde M.Ö.'ye ait tek katlı evin bodrum katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre M. Ö.'nün oğlu M. Ö. 5 arkadaşıyla evin bodrum katında toplandı. Bir süre sonra bodrum katında henüz bilinmeyen bir sebeple patlama meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Patlamada yaralanan gençlerin yardımına ilk önce çevrede bulunan vatandaşlar koştu. Vücutlarının çeşitli yerlerinden yanarak yaralanan Serkan Ö. (19), Ali Ö. (18), Arif K. (18), E.A. (16), Anıl A. (18) ve M.Ö. (17), ambulanslarla Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

MÜZİK SİSTEMİNİN PATLADIĞI İDDİASI

Hastaneye kaldırılan gençlerin, içerideki müzik sisteminin patladığını söyledikleri öğrenildi. Öte yandan, yaralanan gençlerden Anıl A.’nın durumunun ağır olduğu ve şehir dışında bulunan başka bir hastaneye sevk edildiği belirtildi.

Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.