Zonguldak'ta fırtına 3 katlı binanın çatısını uçurdu. Fırtınada uçan çatı elektrik direğini devirirken, o sırada evin önünde herhangi bir kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi.

Edinilen bilgiye göre Terakki Mahallesi Karadeniz Caddesi üzerinde Yusuf Gülay'a ait 3 katlı evin çatısı fırtınada uçtu. Uçan çatı, evin yanındaki demir elektrik direğini yıktı. Olay sırasında evin etrafında herhangi bir kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Üçüncü katta oturan Gülay ailesi, alt kata sığındı.

Olayla ilgili bilgi veren Terakki Mahallesi Muhtarı Şükrü Fidanboy, "Saat 21.00 sıralarında şiddetli rüzgar, evin çatısını kaldırdığı gibi aşağıya indirdi. Çatının yıkılmasıyla elektrik direği devrildi. Evlerin elektriği kesildi. Allah'a şükür elektrik görevlileri gelip müdahale etti. Allah kimsenin başına bu zamanda böyle bir bela vermesin. Gelen Allah'tan gelmiştir. Olay sırasında hane halkı evdeydi ama evin yanında kimse yoktu. Allah göstermesin o anda insan olsaydı fena olurdu. Direk ikiye bölünürdü. Burası işlek bir yol. İyi ki bir vatandaş yoktu altında. Buna da şükretmek lazım. Bu binada 3 aile oturuyordu." dedi.