Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleri vatandaşlarla sosyal hayatta daha başarılı iletişime geçilebilmesi amacıyla iletişim ve diksiyon eğitimleri almaya başladı.

Teşkilat üyeleri bu eğitim çalışmaları kapsamında Halk Eğitim Merkezinin hazırlamış olduğu ’Sosyal Hayatta İletişim’ kursuna katıldılar. Katılımcılar arasında AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mesut Çetin ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülcan Bayraktar da yer aldı. Kişisel gelişim alanında hazırlanan kursta, bireylere sosyal hayatta daha başarılı iletişim kurma becerisinin kazandırılabilmesi için eğitim verildi. Halkla daima iç içe olan teşkilat üyeleri daha sağlıklı iletişim kurabilmek için ilk derslerini aldılar. Belirli günlerde devam edecek olan ’Sosyal hayatta iletişim’ kursu teşkilat üyeleri tarafından yoğun ilgi gördü.

AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, kurs ile ilgili yaptığı açıklamada her alanda eğitime önem verdiklerini vurguladı. Başkan Çetin; "AK Parti İlçe Başkanlığı olarak parti içi eğitime önem veriyoruz. AK Parti teşkilatı olarak Halk Eğitim Merkezinde başlayan sosyal hayatta iletişim kursunun ilk dersine katılarak teşkilat üyelerimizle birlikte olduk. Halk Eğitim Müdürümüzle değerlendirmelerde bulunup kursiyerlerimize başarılar diledik" dedi.