Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, Engelsiz Yaşam Merkezi’ni ziyaret ederek, yaşam merkezinde kalan öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Başkan Altun, geleneksel hale getirdiği Engelsiz Yaşam Merkezi ziyaretlerine bir yenisi ekledi. Altun, ziyaret ettiği merkezde engelli öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin sorunlarını dinledi. Engelli öğrencilerle çeşitli aktivitelerde bulunan Altun, öğrencilerin çaldığı bağlamaya türkü söyleyerek eşlik etti. Başkan Altun ile birlikte birbirinden güzel türküler söyleyen engelli öğrenciler hafta sonu gönüllerince eğlenmenin keyfini yaşadı.

Başkan Altun’un her fırsatta kendilerini ziyaret ettiğini ifade eden Engelsiz Yaşam Merkezi yetkilileri, yaşam merkezinde kalan öğrencilerin Altun’u çok sevdiğini, Altun ile zaman geçirdiklerinde çok mutlu olduklarını belirtti.

Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, sık sık Engelsiz Yaşam Merkezi’ne geldiğini ve burada kalan öğrencilerle sohbet ederek onarın sorunlarını dinlediğini söyledi.

Başkan Coşkun Altun, “Engelsiz Yaşam Merkezi’ni zaman zaman ziyaret ediyorum. Burada kalan arkadaşlarımızla çeşitli aktiviteler yapıyoruz. Onların sorunlarını dinliyorum. Birlikte hoş zaman geçiriyoruz. Onların çaldığı bağlamaya bende eşlik ederek türkü söylüyorum. Amacımız onlara yalnız olmadıklarını ve her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmek” dedi.