• DOLAR 32,53 %-0.10
  • EURO 35,00 %0.36
  • ALTIN 2.425,87 %0.11
  • BİST100 9.722 %0.80
  • BITCOIN 64.288 %-3.5
  • ETHERIUM 3.148 %-2.47
19°

Iyi parti Haberleri

iyi parti haberleri ve güncel iyi parti gelişmeleri, iyi parti ile ilgili tüm video, iyi parti fotoğrafları ve iyi parti haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


GÜNCEL

Ahmet Hakan, Hürriyet Gazetesi'nde yayımladığı köşe yazısında Kahramanmaraş'taki birliktelik ve işbirliği örneğine övgü dolu sözlerle değindi.

GÜNCEL

Çağlayancerit ilçesinin yeni Belediye Başkanı olarak seçilen Yemliha Göktaş, genç ve dinamik bir lider olarak göreve başlıyor.

SİYASET

İYİ Parti Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Dr. Selahaddin Can, “İYİ Parti olarak gümbür gümbür geliyoruz. Haftaya zaferimizi kutlayacağız.” dedi.

Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türkiye'nin siyasi gündemine yön veren önemli bir çağrıda bulundu.

SİYASET

Namık Kemal Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu, “İYİ kadroların göreve gelmesiyle birlikte umutsuz...

SİYASET

İYİ Parti Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Dr. Selahaddin Can, 31 Mart yerel seçim çalışmalarına soluksuz devam ediyor.

GÜNCEL

İYİ Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Dr. Selahaddin Can, Kahramanmaraş Büyükşehir Mahalle Muhtarları Derneğini ziyaret etti.

SİYASET

İyi Parti Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Dr. Selahaddin Can, seçim çalışmaları kapsamında Karacasu ve Karaziyaret mahallesinde vatandaşlarla buluştu.

KİM KİMDİR

İYİ PARTİ Kahramanmaraş Onikişubat belediye başkan adayı kentin bilinen simalarından siyasetçi Mehmet Sabancı oldu.

SİYASET

Yerel seçimler yaklaşırken adaylar netleşmeye devam ediyor. İYİ Parti, Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi için siyasetçi Mehmet Sabancı'yı aday gösterdi.

SİYASET

İyi Parti Dulkadiroğlu belediye başkan adayı Dr. Selahaddin Can, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için seçim...

SİYASET

İYİ Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu, 6 Şubat 2023'teki depremin ardından bölgedeki orta hasarlı binalara müdahalede bulunulmadığını...