• DOLAR 32,35 %0.29
  • EURO 35,13 %-0.02
  • ALTIN 2.305,07 %1.21
  • BİST100 9.080 %3.10
  • BITCOIN 70.778 %2.17
  • ETHERIUM 3.556 %1.17
18°

Elektrik Kesintisi Haberleri

Elektrik Kesintisi haberleri ve güncel Elektrik Kesintisi gelişmeleri, Elektrik Kesintisi ile ilgili tüm video, Elektrik Kesintisi fotoğrafları ve Elektrik Kesintisi haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


GÜNCEL

AKEDAŞ tarafından Deprem Bölgesi Kahramanmaraş'ta Planlı Elektrik Kesintileri Devam Ediyor.

GÜNCEL

AKEDAŞ Kahramanmaraş'ta Depremler Sonrası Planlı Bakım Çalışmalarına Devam Ediyor.. 12-13 Şubat tarihlerinde 2 ilçede elektrik kesintisi planlanıyor. İşte Detaylar...

GÜNCEL

5 Şubat'ta Kahramanmaraş'ın Onikişubat, Dulkadiroğlu ve Andırın'ın bazı mahallelerinde elektrik kesintileri planlanıyor.

GÜNCEL

30 Ocak Salı Günü Kahramanmaraş'ta Elektrik Kesintileri Yaşanacak. Akedaş Duyurdu, İşte İlçe İlçe Detaylar!

GÜNCEL

AKEDAŞ'tan Elektrik Kesintisi Uyarısı: Kahramanmaraş'ın Bazı İlçelerinde 6 Ocak'ta Planlı Kesintiler Olacak.

GÜNCEL

3 Ocak 2024 Çarşamba günü Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde planlı bir elektrik kesintisi gerçekleşecek.

GÜNCEL

AKEDAŞ'tan önemli duyuru! Kahramanmaraş'ta 2 Ocak'ta elektrik kesintileri yaşanacak. Etkilenecek ilçeler ve mahalleler haberimizin detayında!

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta, 30 Aralık 2023 Cumartesi günü (yarın) planlanan elektrik kesintisi nedeniyle Dulkadiroğlu ve Türkoğlu ilçesinde bazı mahalleler saatlerce elektriksiz kalacak.

GÜNCEL

AKEDAŞ tarafından yapılan son duyurulara göre 25 Aralık Pazartesi günü (yarın) Kahramanmaraş'ın bazı ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

GÜNCEL

AKEDAŞ, 23 Aralık Cumartesi günü (yarın) Kahramanmaraş'ın bir mahallesinde 8 saat boyunca elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu, Göksun, Çağlayancerit, Onikişubat ve Türkoğlu ilçesinde AKEDAŞ tarafından planlı elektrik kesintileri gerçekleştirilecek.