• DOLAR 32,50 %0.08
  • EURO 34,78 %-0.12
  • ALTIN 2.496,45 %0.48
  • BİST100 9.693 %1.77
  • BITCOIN 63.412 %-1.82
  • ETHERIUM 3.032 %-2.59
22°

Kahramanmaraş uyuşturucu operasyonu Haberleri

Kahramanmaraş uyuşturucu operasyonu haberleri ve güncel Kahramanmaraş uyuşturucu operasyonu gelişmeleri, Kahramanmaraş uyuşturucu operasyonu ile ilgili tüm video, Kahramanmaraş uyuşturucu operasyonu fotoğrafları ve Kahramanmaraş uyuşturucu operasyonu haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


ASAYİŞ

Kahramanmaraş merkezli olarak faaliyet gösteren ve uyuşturucu ticareti yapan organize suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda, 21 zanlının 20'si tutuklandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta Gerçekleştirilen Uyuşturucu Operasyonunda 5 Kilogram Met-Amfetamin Ele Geçirildi. İki Yabancı Uyruklu Zehir Taciri Tutuklandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde gerçekleştirilen başarılı bir operasyon sonucunda, uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen 6 zanlı tutuklandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen narkotik operasyonunda, 6 kişi gözaltına alındı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş merkezli gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 18 şüpheliden 15'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta gerçekleşen başarılı bir operasyon sonucunda, polis ekipleri uyuşturucu ticareti yapan bir şüpheliyi suçüstü yakaladı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta gerçekleştirilen başarılı operasyonla, uyuşturucu ticareti ve silahlı yaralama suçlarından aranan 2 kişi, jandarma ekipleri tarafından saklandıkları evde yakalandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta Eş Zamanlı Narkotik Operasyonu! 107 Zehir Taciri Güvenlik Güçlerince Yakalandı!

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen bir şüpheli tutuklandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş dahil 41 İlde Narkogüç Operasyonu: 1 Ton 480 Kilogram Uyuşturucu Ele Geçirildi, 418 Zehir Taciri Yakalandı

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde uyuşturucu satıcısı JASAT Timleri tarafından yakalandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı.