• DOLAR 32,34 %0.19
  • EURO 35,11 %-0.22
  • ALTIN 2.240,23 %-0.15
  • BİST100 %
  • BITCOIN 63.346 %-6.71
  • ETHERIUM 3.235 %-9.89
15°

Adıyaman Haberleri

adıyaman haberleri ve güncel adıyaman gelişmeleri, adıyaman ile ilgili tüm video, adıyaman fotoğrafları ve adıyaman haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


GÜNCEL

Adıyaman ve Kahramanmaraş'ta etkili olan yoğun sis, sabahın erken saatlerinden itibaren görüş mesafesini düşürerek trafikte kontrollü ilerlemeye neden oldu. Sis...

GÜNCEL

Kahramanmaraş Merkezli Depremlerin Etkileri Hala Sürüyor: Altı İlde Nüfus 307 Bin 814 Azaldı...

ASAYİŞ

Adıyaman'da Gece Yarısı Pide Fırınında Cinayet: Husumetli Şahıs, Ramazan Karataş'ı Bıçaklayarak Öldürdü. Şüpheli Gözaltında!

ASAYİŞ

Adıyaman'ın Besni ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 45 yaşındaki Abdurrahman Coşkun hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde meydana gelen trajik bir trafik kazası, 4 kişinin hayatını kaybetmesine ve 6 kişinin yaralanmasına neden oldu.

GÜNCEL

Adıyaman'da, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde ağır hasar gören 5 katlı bina kendiliğinden yıkıldı.

ÇEVRE

Kahramanmaraş depremlerinin yıktığı Adıyaman’da, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağındaki Nemrut Dağı kar yağışıyla birlikte beyaz örtüye büründü.

YAŞAM

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman'da inşaat ustası olan Sefer İpek, yaptığı resimlerle depremzedeler için kurulan konteynerleri süslüyor.

GÜNCEL

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde Eğitim ve Yayın Dairesi başkanlığı tarafından deprem bölgesinde düzenlenen ara etkinlikleri 11 Kasım'da...

GÜNCEL

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. Kahramanmaraş ve Adıyaman'da yeni abonelik süreçleri ile ilgili bir duyuru yaptı.