• DOLAR 32,34 %0.17
  • EURO 35,16 %-0.08
  • ALTIN 2.245,05 %0.07
  • BİST100 %
  • BITCOIN 64.819 %-5.79
  • ETHERIUM 3.375 %-7.55
9°

Andırın Haberleri

andırın haberleri ve güncel andırın gelişmeleri, andırın ile ilgili tüm video, andırın fotoğrafları ve andırın haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


GÜNCEL

AKEDAŞ'dan Elektrik Kesintisi Uyarısı: Kahramanmaraş'ın Andırın ve Onikişubat İlçeleri Etkilenecek!

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil şarampole yuvarlandı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde, 26 Ocak 2024 Cuma günü meydana gelecek olan planlı elektrik kesintisi nedeniyle 5 mahalle elektriksiz kalacak.

ÇEVRE

Kahramanmaraş şehir merkezinde şiddetli fırtına ve yağmur etkili olurken, yüksek kesimlere ise yoğun şekilde kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesindeki kamyon faciasında tutuklanan şoför ve şirket ortakları hakkında 157 yıldan 262'şer yıla kadar hapis cezası istendi.

GÜNCEL

Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından yapılan uyarıya göre, Kahramanmaraş'ın iki ilçesinde 4 Ocak Perşembe günü kuvvetli yağış bekleniyor.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde yaşanan trajik bir olayda, 14 yaşındaki bir çocuk, aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle babasını baltayla öldürdü.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde 1300 ila 2000 rakımlı dağlardan toplanan andız kozalakları, bazı işlemlerden geçirildikten sonra kaynatılarak pekmeze dönüştürülüyor.

Kültür-sanat

Kahramanmaraş'ın eşsiz güzelliklere sahip ilçelerinden biri olan Andırın, tarihi ve doğal zenginlikleriyle adından söz ettiriyor. İlçe, tam 26'sı tescillenmiş, toplamda...

GÜNCEL

Andırın'a inşa edilen Geben Barajı'nda çalışmalar devam ediyor. DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, 2024 yılı sonunda projenin tamamlanacağını açıkladı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta sürücü kontrolünü kaybettiği otomobiliyle çelik bariyerlere çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde kaybolan kadın, jandarma ekipleri tarafından 12 saat sonra bulunarak ailesine teslim edildi.