• DOLAR 32,44 %0.21
  • EURO 35,46 %0.23
  • ALTIN 2.328,54 %0.35
  • BİST100 9.080 %3.10
  • BITCOIN 71.000 %2.16
  • ETHERIUM 3.548 %1.01
11°

Uyuşturucu ticareti Haberleri

uyuşturucu ticareti haberleri ve güncel uyuşturucu ticareti gelişmeleri, uyuşturucu ticareti ile ilgili tüm video, uyuşturucu ticareti fotoğrafları ve uyuşturucu ticareti haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta polis ekipleri tarafından bir hafta içerisinde gerçekleştirilen operasyonel faaliyetler kapsamında 138 kişi yakalandı.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara'da gerçekleştirilen "Mahzen-1" operasyonuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta polis ekipleri son bir hafta içerisinde gerçekleştirdikleri operasyonlarda 135 kişiyi gözaltına aldı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde gerçekleştirilen başarılı bir operasyon sonucunda, uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen 6 zanlı tutuklandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta gerçekleşen başarılı bir operasyon sonucunda, polis ekipleri uyuşturucu ticareti yapan bir şüpheliyi suçüstü yakaladı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde gerçekleştirilen başarılı bir operasyon sonucunda, uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen 4 kişi tutuklandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta polis ekipleri, 8 yıl 7 ay 22 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan uyuşturucu ticareti şüphelisini yakalayarak gözaltına aldı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aralarında çocuk katili olduğu belirtilen ve çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan şahıslara yönelik başarılı bir...

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde uyuşturucu hap sevkiyatı yapan şüpheli jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı

ASAYİŞ

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda 55 kişi tutuklandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta polis ekipleri tarafından yapılan bir haftalık operasyonlarda toplam 129 kişi gözaltına alındı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta polis ekiplerinin bir haftalık operasyonlarında çeşitli suçlardan 108 şüpheli gözaltına alındı.