Hakkari Belediyesi’nin kent merkezinde başlattığı çevre düzenleme çalışmaları kapsamında orta refüj ve kaldırım kenarındaki taşlar boyanıyor.
Hakkari Belediyesi’nin her yıl bahar ve yaz mevsiminde periyodik olarak kent merkezinde yaptığı çevre düzenleme çalışmaları bu yılda başlatılırken, Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerce çarşı merkezindeki ve çevre yolundaki orta refüjler ile kaldırım kenarındaki taşların boyanması için çalışmalar başlatıldı. Belediyenin gerçekleştirdiği çevre düzenleme çalışmalarıyla şehir görünümünü yenilerken, devam eden çalışmalar kapsamında caddelerde yer alan orta refüj ve kaldırım kenarlarındaki bordür taşlarını mavi beyaz renklere boyayan ekipler, kent merkezine güzel bir görünüm kazandırıyor.
Başlatılan boyama çalışmalarının kentin tüm bölgelerinde bulunan orta refüj ve kaldırım kenarlarındaki tüm taşların boyanana kadar devam edeceği belirtilirken, çalışmalara ilişkin bilgi veren Hakkari Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Maas Özdemir, “Orta refüjlerde yaptığımız yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmalarının ardından orta refüj ve kaldırım kenarındaki taşlarında boyama çalışmalarını başlattık. Boyama çalışmaları ile çarşı merkezimize daha güzel ve hijyenik bir görünüm kazandırdık” dedi.