AK Parti Hakkari eski milletvekili Abdulmuttalip Özbek’in yeğenleri olan harita mühendisi Kutlu Özbek ve Viyan Özbek çifti için iki gün iki gece süren görkemli bir düğün töreni düzenlendi.
Milletvekili Abdulmuttalip Özbek’in harita mühendisi yeğeni Kutlu Özbek ve Viyan Özbek çifti dünya evine girdi. Sağdıçlığını Milletvekili Özbek’in yaptığı düğün törenine HDP eski milletvekili Esat Canan, kurum müdürleri ile il, ilçe ve köylerden yaklaşık 10 bin davetli katıldı. Hakkari’nin tanınan ve sevilen sanatçılarından Şiyar Bervari’nin sahne aldığı düğün töreninde davetliler doyasıya eğlendi. Davul ve zurna ekibinin de sonradan gelmesiyle erkekler yöresel halaylarla adeta kendinden geçti.
Burada konuşan AK Parti eski milletvekili Abdulmuttalip Özbek, bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti. Özbek, “Ülkemizde barış ve huzur istiyoruz. Tüm gençlerin bu mutlu günü yaşamasını arzuluyoruz. Bugün iki yeğenim dünya evine girdi. Özbek ailesi adına bu mutlu günümüzde gerek değişik şehirlerden gelen, gerekse ilçe ve köylerden gelen tüm davetlilere teşekkür ediyorum” dedi.