Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, kurum amirleri ve halkla bayramlaştı.
Öğretmenler Çay Bahçesi’nde düzenlenen bayramlaşma programına Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Dağ ve Komando Tugay Komutan Vekili Albay Abdulaziz Tufan İltaş, Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, Hakkari Belediye Eş Başkan Vekili Fatma Yıldız, Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Osman Kızılban, İl Müftüsü Mehmet Feysal Geylani, AK Parti İl Başkanı Nurettin Fırat, HATSO Başkanı Servet Taş, iş adamları ve kanaat önderleri ile kurum amirleri katıldı. Bayram programına katılan Vali Toprak ve beraberindekiler, davetlilerin elini tek tek sıkarak bayramlarını kutladı.
Programa sonradan katılan Hakkari Belediye Eş Başkan Vekili Fatma Yıldız ile yakından ilgilenen Vali Toprak, Başkan Yıldız ve davetlilerle bir süre sohbet etti.
Verilen ikramların ardından açıklamalarda bulunan Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, güzel ve bereketli bir Ramazan ayından sonra bugün hep beraber Ramazan Bayramı’na kavuşmanın sevinci, mutluluğu ve huzuru içinde olduklarını söyledi. Vali Toprak, “Bilindiği gibi bayramlar insanlar arasında kardeşliği, barışmaya ve küskünlüklerin giderilmesine en büyük vesilelerdir. Bugün de Hakkari’mizin bütün kesimlerinden vatandaşlarımızla birlikte huzur ve sevgi içerisinde bu Ramazan Bayramı’nı kutlamış bulunuyoruz. Bu vesileyle tüm Hakkarili vatandaşlarımın, çalışma arkadaşlarımın, polislerimizin ve askerlerimizi Allah’a emanet ediyor, hepsinin bayramını kutluyorum. Nice huzurlu ve mutlu bayramlara ulaşmayı diliyorum” şeklinde konuştu.
Bayramlaşma programın ardından Vali Toprak ve beraberindekiler; İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü ve hastanede yatan hastaları ziyaret etmek üzere bulundukları yerden ayrıldılar.