Hakkari’ye geldiği günden beri taziyeler başta olmak üzere birçok ailenin evine konuk olan Vali Cüneyit Orhan Toprak, esnaf ziyaretlerini de sürdürüyor.
Boş vakitlerinde şehrin değişik cadde ve sokaklarında yolda geçen vatandaşlar sohbet eden Vali Toprak, çarşı esnafını da ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını yerinde dinliyor. Esnaflarla aynı masayı paylaşarak çay içen Vali Toprak, daha sonra iş yerlerini ziyaret ederek sorunlarını yerinde dinliyor.
İldeki ziyaretlerini sürdüren Vali Toprak, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre Tayanç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ve İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu ile birlikte esnafları iş yerlerinde ziyaret etti. Hakkari’nin dışarıda tanıtıldığı gibi olmadığını ve halkının misafirperver olduğunu ifade eden Vali Toprak, esnafların sorunlarını yerinde dinleyerek birlikte çay içip sohbet ettiler.
Hakkarili esnaflar ise; Vali Toprak, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre Tayanç ve Emniyet Müdürü Resul Haloğlu’nun halkla kaynaşmasının mutluluğunu yaşadıklarını söylediler.