Türkiye Sutopu Federasyonu, 2016-2017 faaliyet programında yer alan 15 Yaş Erkek Balkan Şampiyonası Milli Takım seçmeleri Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirdi.

Seçmeleri, Türkiye Sutopu Federasyonu As Başkanı Zafer Çakırgil, Türkiye Sutopu Federasyonu Kurulu Üyesi Süreyya Eyyüpoğulları, Türkiye Sutopu Federasyonu Hatay Sutopu İl Temsilcisi Mustafa Savaş ve sporcular katıldı.

İki gün süren müsabakalar sonunda 15 Yaş Erkek Balkan Şampiyonası için Milli Takıma Hatay Büyükşehir Belediyesi lisanslı 6 sporcu davet edildi.

Türkiye Su Topu Federasyonu As Başkanı Zafer Çakırgil, bu önemli organizasyonun Hatay’da yapılmış olmasından dolayı memnuniyetini dile getirerek, "Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın Hatay’ın spor kenti olması amacıyla yaptığı çalışmaları basından takip etmekteyiz. Sporculara ve takımlara verdiği desteklerden dolayı çalışmalar gerçekleştiren ve bu organizasyonun yapılması için gerekli hassasiyeti gösteren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve seçmelerin burada yapılmasını sağlayan Türkiye Su Topu Federasyonu Hatay Su Topu İl Temsilcisi Mustafa Savaş‘a federasyonumuz ve yönetimimiz adına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.