Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO), Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki okullarda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere ayni yardım yaptı.
Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan teslim töreninde konuşan DTSO Başkanı Cemal Talay, "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin ülke genelindeki milli eğitim müdürlükleri bünyesindeki okullarda ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitim ve öğretim faaliyetlerinin desteklenmesi yönünde aldığı karar doğrultusunda bizde ilçemizdeki öğrencilerimize ulaştırılmak üzere hazırladığımız 30 bin lira değerinde ayni yardım paketlerini okullarımıza teslim edeceğiz” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy ise Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası’nın her yıl geleneksel hale getirerek yaptığı bu yardımlarin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Okullarımızda gerçekten ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz mevcut. Bu yapılan yardımlar kurum olarak bizleri mutlu ederken yavrularımıza da ayrıca moral ve heyecan vermektedir” dedi.
DTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ertunç ve Oda Genel Sekreteri Ahmet Karapür’ünde hazır bulunduğu törende üzerlerinde okulların adları yazılı toplam 30 bin lira değerindeki ayni yardım paketleri teslim edildi.