HATAY (AA) - Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde okuduğu lisede kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 17 yaşındaki Cemre Nur Kaya'nın cenazesi toprağa verildi.

Kaya'nın cenazesi, Alparslan Mahallesi'ndeki evine getirildi. Anne Emine ve ağabeyi İsmail Kaya, okul öğretmenleri ve arkadaşları tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Kaya'nın tabutunun üzerine gelinlik kondu.

Daha sonra Şeyh Süleymaniye Camisi'ne getirilen Kaya'nın cenazesi, kılınan namazın ardından Kırıkhan Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine Kırıkhan Kaymakamı Hasan Gözen, İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, Belediye Başkan Vekili Necati Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İsmail Sarı, Naim Atakaş Anadolu Lisesi Müdürü Mutlu Anlar, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kırıkhan Naim Atakaş Anadolu Lisesi öğrencisi Kaya, beden eğitimi dersinde okul bahçesinde arkadaşlarının voleybol maçını izlerken kalp krizi geçirmiş, kaldırıldığı özel hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.