Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler, il genelinde sürdürdüğü yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Antakya Kavaslı Köprüsü'nden Honda Kavşağı'na kadar sıcak asfalt serme çalışmalarını sürdüren ekipler, Defne ilçesine bağlı Subaşı Mahallesi'nde 800 metre uzunluğunda sıcak asfalt serimini tamamladı. Ayrıca, Samandağ Hıdırbey Caddesi’nde 250 metre, Samandağ TOKİ yolunda da 950 metre sıcak asfaltlama çalışmaları bitirildi. Defne ilçesine bağlı Sinanlı Mahallesi karşı yakasından Harbiye Mahallesi yol kavşağına kadar sürecek olan 6 bin 700 metre uzunluğundaki yolda zemin kazı çalışmalarını sürdüren ekipler, Samandağ ilçesine bağlı Tomruksuyu Mahallesi'ndeki 1100 metre uzunluktaki yolda bordür döşeme ve çakıl serme çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir Belediye ekipleri ayrıca Dörtyol, Payas, Arsuz, Antakya, Kumlu ve Belen'de asfalt, parke, menfez ve köprü çalışmalarını devam ettiriyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay genelinde kendi yetkilerinde bulunan bütün yollarda çalışma yapacaklarını belirtti.