Hatay’da düzenlenen toplantıda, KOBİ’lere ve girişimcilere sağlanan destekler ile finans imkanları anlatıldı.
TOSYÖV, KOSGEB, Kredi Garanti Fonu A.Ş. , Antakya Ticaret Borsası, Akdeniz Yaş Meyve -Sebze İhracatçıları Birliği, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birliği ve DenizBank, Hacettepe Teknokent ve KOBİ Efor Çözüm Ortaklığında “KOBİ’lere ve Girişimcilere Sağlanan Destekler ve Finans Olanakları” konulu toplantı Antakya Ticaret Borsası salonunda gerçekleştirildi.
Antakya Ticaret Borsasında gerçekleştirilen toplantıda Türk ekonomisinin can damarı olan KOBİ’lerin, kendilerine sağlanan destekler ve finans olanakları konusunda bilgilendirildi.
Toplantıda konuşan TOSYÖV Başkanı Nezih Kuleyin, Kritik bir zamandan geçen Türkiye için çalıştıklarını ve yenilmediklerini kaydetti.
Hem ülkenin kritik bir noktadan geçmesinden zorlu bir süreç yaşadıklarını belirten Kuleyin ,”Biz bu dönemde yenilmedik ayakta kaldık ve bununla bütün Türkiye tarafından fark edilmesini arzuladık Gerçekten hem paydaşlarımızınla hem de özellikle borsa ve odanın ize gösterdiği büyük destekler ve çabalarla hakikaten 250 kişilik bir salonun dolu olduğu bir toplantı yapıyoruz. Ekonomik konuları ile insanlar pek ilgili değiller. TOSYÖV başından itibaren önce KOBİ kavramını yaratmaya çalışmış. KOBİ kavramı şimdi herkesin bildiği bir kavram haline geldi. Bu kavramın oluşmasında TOSYÖV’ün gerçekten büyük bir rolü var” ifadelerini kullandı.
Toplantının ardından TOSYÖV tarafından verilen KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerine katılarak sertifika almaya hak kazananlara sertifikaları verildi.