Hatay Birleşik Sanayici ve İşadamları Derneği'nin(BİRSİAD) ev sahipliğinde Hatay Sanayici ve İşadamları Derneği (HASİAD) ve Hatay Genç İşadamları Derneği (HAGİAD) üyeleri yoğun iş temposundan uzaklaşarak sinemada buluştu. Vizyona girdiği günden beri çok sayıda kişi tarafından izlenen ve beğeni toplayan Birleşen Gönüller'i izleyen işadamları filmi beğendi.

BİRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yücedal, yoğun iş temposundan biraz uzaklaşmak için bu etkinliği düzenlediklerini kaydetti. Yücedal, "Burada şehrimiz ve milletimizin menfaatleri için önemli faaliyetlere imza atan başkan ve yönetim kurullarının birbirleriyle diyaloglarının artmasını önemsiyoruz. Kültürel bir organizasyonla bir araya gelmenin bu diyalogların artmasına katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Bu doğrultuda İş dünyasının yoğun temposuna sinema arası diyoruz. Vizyondaki Birleşen Gönüller sinema filmini sayın başkanlar ve yönetim kurulu üyeleri ve aileleri ile izlemekten onur duyacağız." dedi.

Etkinliğe HASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yücedal, HAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Zekiye Çankaya Fakıoğlu, HASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Halit Yağcıoğlu ile üyeler katıldı.