Kırıkhan Belediyesi, ilçeye bağlı bir çok mahallenin yollarını sıcak asfaltla kapladı. Vatandaşlar ise 2,5 yıllık hizmet döneminde dağ ve ova köylerini tozlu yollardan kurtararak yaşanılabilir bir yerleşim yeri haline dönüştüren Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a teşekkür etti.
Kırıkhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün planları çerçevesinde gerçekleştirilen yol yapım hizmetlerini yerinde inceleyen ve takip eden Başkan Yavuz, “Milletvekilimiz Mehmet Öntürk’ün işbirliği ve katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz bu hizmetlerimizle, Kırıkhan’ımız ve bütün mahallelerimizin yaşanılabilir ve modern bir şehir haline gelmesi için çalışma arkadaşlarımızla eş güdüm içerisinde gayret göstermekteyiz. Medeniyetin bir parçası olan ulaşım ağı çalışmalarımız, bütün hızıyla devam etmektedir. Bu bağlamda kilit taşı fabrikamız hizmete girmiş olup, saatte 220 ton üretim kapasiteli asfalt şantiyemizin de yakında hizmete girmesiyle birlikte ilçemizin en ücra köşesi dahi asfaltlanacaktır. Amanos’ların zirvesi ile Suriye sınırı arası, ulaşım ağı bakımından örümcek ağına dönecektir” diye konuştu.
Amanosların zirvesinde bulunan Kurtlu Sarımazı Mahallesi’nin muhtarı Mehmet Güngör, Başkan Yavuz’a teşekkür ederek, “Hayvancılık ve tarımla iştigal eden köy halkımızın en büyük sorunu olan yollarının yapılmasıyla rahat nefes aldık. Hizmeti sözde kalmayan Milletvekilimiz Mehmet Öntürk ve Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz’dan Allah razı olsun” dedi.