Payas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, şehit aileleri ve gazilere tarihi Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi’nde iftar verdi.
Hatay Valisi Ercan Topaca iftar sonrası yaptığı konuşmada ülkenin bütünlüğü ve milletin huzuru için canlarını feda eden tüm şehitleri rahmet ve minnetle andığını ifade ederek, “Şehit yakınları ve gazilerimiz ile birlikte olmaktan, iftarımızı onlarla birlikte açmaktan derin bir huzur duyuyoruz. Bunun sebebi gerek kültürümüzün gerek dinimizin şehit ve gazilere vermiş olduğu önemden gelmektedir. Sizler en kıymetli varlıklarınızı bu topraklar için feda etmiş insanlarsınız. Sizler, bizlere ve gelecek nesillere şehitlerimizin bıraktığı emanetlersiniz. Biz devlet olarak sizlere sahip çıkılması, destek olunması gereken dertleri ile dertlenilmesi gereken insanlar olarak görüyoruz” dedi.
İftar programının düzenlenmesini sağlayan Payas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Kendir ve tüm yönetim kuruluna Hatay için yaptıkları hayırlardan dolayı teşekkür ettiğini belirten Vali Ercan Topaca konuşmasının ardından Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi’nde dolaşarak orada bulunan esnafla sohbet etti.