Suriyeli İmet Selim (21), AA muhabirine yaptığı açıklamada, ülkesindeki saldırılarda iki gözünü kaybettiğini söyledi.

İdlib kentinde Esed birliklerine bağlı ordu güçlerince atılan varil bombalarına hedef olduğunu anlatan Selim, "Bu saldırıda her iki gözümü kaybettim. Olay, evlendikten 2 ay sonra başıma geldi. Yaklaşık 2 aydır Reyhanlı'da bulunuyorum. Buraya akrabalarımın yardımıyla geldim" dedi.

Suriye'de bir hastanede 2 ay kaldığını anlatan Selim, "Kaldığım hastanenin ilaç ve doktoru kalmadığı için oradan ayrılmak zorunda kaldım. Türkiye'ye iyileşmek ümidiyle geldim. En kısa zamanda hastanede tedavi olmak istiyorum" diye konuştu.

Selim, günlük yaşamını eş ve yakınlarının yardımıyla sürdürdüğünü belirterek, "Savaş benim dünyamı kararttı. Şimdi tek başıma mücadele etmek zorundayım. Eşim ve evladım yanımdalar fakat onları göremiyorum. Hayatımın en zor günlerini geçiriyorum. Karanlığa gömülmüş bir insanım" ifadelerini kullandı.

Saldırıdan kısa süre sonra dünyaya gelen oğlu Fayız'ı görebilmenin hayalini kuran Selim, "Hayattaki en büyük hayalim, dünya gözüyle bir kez olsun evladımı görebilmek. İnşallah bir gün ben de göreceğim. Bana yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.