Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde, Tayfur Sökmen Anadolu Lisesi’nde Gençlik Şöleni çerçevesinde resim sergisi açıldı kermes düzenlendi.
Okul müdürü İsa Benli, eğitim ve öğretimde başarı oranını yükseltmek amacıyla çalışmalarının sürdüğünü söyleyerek, ‘Okullar hayat bulsun’ projesinde okulun bahçesine park alanı yapılması nedeniyle Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi’ye teşekkür etti.
Okul aile birliği organizasyonunda öğrencilerin ve ailelerin hazırladıkları yöresel yemeklerin de tanıtıldığı etkinlikte Başkan Şanverdi, ilçede eğitim ve öğretimin kalitesinin artması, öğrencilerin başarılarının yükseltilmesi için yapılacak her çalışmaya destek olduklarını söyledi.
Resim Öğretmeni Gamze Maraşlı ise öğrencilerinin yıl boyunca hazırladıkları resimlerden bazılarının sergilendiğini, resimler arasında serbest teknikle yapılmış çalışmalar olduğunu ifade etti.
Daha sonra eğitim ve öğretimde emeği geçen Belediye Başkanı Şanverdi ile iş adamlarına plaket verildi.
Açılışa Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi’nin yanı sıra, siyasi parti temsilcileri, STK başkanları, okul müdürleri, öğrenci aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.