Hatay Valisi Ercan Topaca ve eşi Sevim Topaca ile birlikte Hatay Erol Bilecik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde 1147 No’lu sandıkta oy kullandı.

Milletvekili Genel Seçimlerinin Hatay'a ve ülkeye hayırlı olmasını temenni eden Topaca, ”Seçimin ilimizde ve ülkemizde barış ve huzur içerisinde, herhangi bir haksızlığa yol açmadan tamamlanmasını diliyoruz. Demokrasimiz açısında başarılı bir seçim olacağını düşünüyorum. Çünkü seçimlerin her türlü tartışmadan uzak bir şekilde yapılması, 55 milyona yakın kişinin sandığa gidip oyunu kullanması, bunların tasnif edilip aynı gün ilan edilmesi önemli bir demokratik harekettir. Bunu da ülkemiz çok başarılı bir şekilde yapıyor. Bugün de aynı şekilde herhangi olumsuz bir duruma ve huzursuzluğa yol açmayacak şekilde milletimizin iradesinin sandığa en güzel şekilde yansıyacağını düşünüyoruz.” dedi.

"Millet sözünü söyledikten sonra onu tartışma konusu yapmak demokrasi ahlakına ve kurallarına uygun bir davranış değildir" diyen Topaca Hatay’da seçimlerin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi ve vatandaşların huzur ve güven ortamı içerisinde oy kullanabilmesi için tüm tedbirleri aldıklarını söyledi.