Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolaysıyla bir mesaj yayımladı.

Gülbey mesajında, bütün kadınların 8 Mart Dünya kadınlar Günü’nü kutladığını ifade etti.

Kadınlar gününün, kadın olmanın anlam ve önemi üzerine etraflıca düşünmek, samimi bir şekilde kafa yormak ve kadınların karşılaştığı zorlukları ele almak için iyi bir fırsat olduğuna değinen Gülbey şunları kaydetti:

“Bilimden sanata, spordan edebiyata, siyasetten çalışma hayatına kadar her alanda kadınların büyük çaba ve başarılarına şahit olunmaktadır. Kadınların daha fazla hak ve yetkilere sahip olması, hayatın her bölümünde daha çok katılımcı bir rol takınmaları mecburidir ve doğru olanı budur.”

Gülbey, Kadının çeşitli şekillerde yaşadığı sıkıntıların devam ettiğini belirterek, “Son yıllarda kadınlarımızın muhatap olduğu ve bizleri son derece kaygılandıran insanlık dışı muamelelerin tamamen ortadan kaldırılması için başta siyasi sorumluluk sahipleri olmak üzere tüm sivil toplum kuruluşları, üzerine düşeni eksiksiz yerine getirmelidir. Bu vesileyle her şeyin en güzeline layık olan kadınların, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi.