Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Gençlik Kolları Genel Başkanı Emrah Karadağ, Ağrı Taşlıçay İlçesi Belediye Başkanı İsmail Taşdemir’i makamında ziyaret etti..
Doğa Anadolu ve Güneydoğu bölgelerinde yeni il temsilciliği, gençlik kolları oluşturmak ve bazı görüşmeler yapmak için giden ASİMDER Gençlik Kolları Genel Başkanı Karadağ Ağrı’nın Taşlıçay İlçe Belediye Başkanı İsmail Taşdemir’i makamında ziyaret ederek dernek hakkında bilgi verdi.
ASİMDER Gençlik Kolları Genel Başkanı Karadağ, “Derneğimiz uluslararası arenada Ermeni lobisinin ülkemiz hakkında yaymış olduğu yalan propaganda hakkında yurtdışında, yurtiçinde faaliyetler yaparak toplumumuzu aydınlatmıştır. Bu yapmış olduğumuz çalışmaların ülke geneline yayılması için teşkilatlanmaya karar verdik. İlk adımızı Ermeni lobisinin de çalışma yürüttüğü ve sözde batı Ermenistan diye adlandırdıkları Doğu Anadolu bölgesinden başladık, ilk durağımızda ilçeniz olmuştur. Sizden isteğimiz ilçenizde yapacağımız çalışmalarda teşkilatımıza yardımcı olmanızdır. Sizin geldiğinizden beri yapmış olduğunuz milli duruş bizlere güç vermiştir” dedi.
Taşlıçay Belediye Başkanı Taşdemir ise, “ASİMDER gibi dünya genelinde diaspora çalışması yürüten bir teşkilatın ilçemizi tercih etmesi ve belediyemizi ziyaret etmesi bizleri onurlandırmıştır. Ağrı, Iğdır, Van ve ilçemizde Ermeni çetelerin yaptığı katliamlar unutulmamıştır. Partimiz genel merkezi ve Cumhurbaşkanımızın 1915 olayları hakkındaki duruşları bellidir. Bu iftiralar milletimizi yıldırmamış daha da birlik olmasını sağlamıştır. Ermeni lobisi bu bölgede yeri geldi PKK oldu yeri geldi FETÖ oldu ama oynamak istediği oyuna bu halk izin vermedi bundan sonrada vermeyecektir. Biz Belediye olarak ASİMDER’in yapacağı çalışmaların yanındayız. Üzerimize ne düşerse bu milli konuda destek olacağız” şeklinde konuştu.
Ziyaretin sonunda ASİMDER Gençlik Kolları Genel Başkanı Emrah Karadağ, Taşlıçay Belediye Başkanı İsmail Taşdemir’e Ermeni çetelerinin bölgede yaptığı katliamları anlatan tarih kitapları hediye etti.