Iğdır Devlet Hastanesi Başhekimi Nevruz Erez, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başhekim Nevruz Erez, yayınladığı mesajında, insanı yaşatmayı ve insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren başta Iğdır Devlet Hastanesi personeli olmak üzere bütün tıp camiasının bayramını kutladığını belirtti.

Erez, “Karşılaştıkları tüm güçlüklere rağmen, kutsal mesleğimizin icrasında halkımızın sağlık sorunlarının çözümünde gösterilen insan üstü gayretlerimiz taktire şayandır. Bu emeğin hiçbir maddi değerle karşılanması mümkün değildir.

İnsan sağlığı için harcanan mesai en mukaddes zaman dilimidir. Daha sağlıklı toplum için ’Tıbbın tüm dallarıyla etkili, verimli, nitelikli ve ulaşılabilir sağlık hizmeti sunmak için, her şart ve durumda bu saygın ve onurlu mesleği büyük bir özveriyle yapmaya devam edeceğiz. Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ömrünün son döneminde, hastalığının ilerlemesine rağmen ’Beni Türk hekimlerine emanet ediniz’ diyerek, yabancı doktor istememiş ve Türk hekimine sağlığını emanet etmiştir” dedi.