Iğdır ilçe belediye başkanları Aras Elektrik İl Koordinatörü Kubilay Atan’ı makamında ziyaret ederek, yapılan hizmetler nedeni ile teşekkür ettiler.

Iğdır’da vatandaşın bu kışı kesintisiz elektrik ile geçirdiğini belirten ilçe belediye başkanları çetin geçen kış mevsimde meydana gelen mevsimsel arızaların, alınan tedbirler ile minimuma indirildiğini ifade ettiler.

Sorunsuz bir kış geçirdiklerini belirten belediye başkanları, “Gerek aydınlatma hizmetleri gerekse çetin doğa şartlarına rağmen verilen mücadele takdire şayan. Vatandaşlarımızın taleplerinin çözüme kavuşturulması ve insan odaklı hizmet anlayışları ile bizleri memnun ettiler. Aras Elektrik belediye ve kurumlarla işbirliği içerisinde bulunarak sıkıntılarımız azamiye indirmiştir. Bu nedenle İl Koordinatörümüz Kubilay Atan Bey’in şahsında tüm Aras EDAŞ personeline teşekkür ederiz” diye konuştu.

Aras Elektrik Iğdır İl Koordinatörü Kubilay Atan ise, “Şehrin yöneticilerinin takdir ve destekleri tüm personelimizin hizmetleri en üst düzeye taşıması için güç vermektedir. Amacımız kesintisiz kaliteli enerjiyi vatandaşa sunmaktır” açıklamalarında bulundu.