iPhone 7 Plus için internete sızdırılan bilgiler her gün yeni heyecan yaşanmasına neden oluyor. Son olarak iPhone 7 Plus'ta Smart Connector portu olduğu iddiası ortaya atılırken şimdi de iPhone 7 Plus için Smart Connector (SC) kullanan özel bir kılıf çıkarılacağı bilgisi internete sızdı.

Teknokulis - İlk olarak bu Smart Connector'un ne olduğuna bakalım. Kısaca açıklayacak olursak, ilk olarak dev ekranlı iPad Pro'da karşımıza çıkan yeni bağlantı noktasının kendisi. Smart Connector (Kısaca SC), iPad Pro ile Smart Keyboard arasındaki veri ve güç akışını sağlıyor. Arada soket, düğme veya eşleştirme gibi bir durum da söz konusu değil.
SC'nin iPhone 7 Plus'ta yer alması, yeni iddiaları gündeme getirdi. Son spekülasyonlara göre Apple'ın iPhone 7 Plus'a özel, SC'yi kullanan, yeni bir akıllı kılıf çıkarabileceği belirtiliyor. Bununla birlikte şirketin, Plus modelinin büyük ekran kullanımına yönelik, ekstra aksesuarlar da sunabileceğine dair ilginç düşünceler var. Komplo teorileri Apple Pencil'ın, iPhone 7 Plus modeliyle uyumlu hale getirilmesi, Note serisine karşı bir strateji uygulanmasına kadar ilerliyor. Şimdilik dedikodular ve ilginç yorumlar bu şekilde. Yeni gelişmeler ve iddialar olursa, sizlere aktarmaya devam edeceğiz.