Isparta’da Ramazan Bayramının ilk günü protokol Öğretmenevi’nde bayramlaştı.
Bayramlaşma törenine Isparta Valisi Şehmus Günaydın, AK Parti Milletvekili Said Yüce, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz, CHP Milletvekili İrfan Bakır, MHP Milletvekili Nuri Okutan, Belediye Başkan Vekili Orhan Eren, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Isparta’ya atandıktan sonra ilk bayramı olduğunu belirterek, "Bu vesileyle tüm Ispartalı hemşehrilerimin bayramını tebrik ediyorum. Hem ülkemize hem İslam alemine hayırlar getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum. Bayramlar barış günüdür.Barışma, kucaklaşma günüdür. Dargınlıkların sona erdiği gündür. Bu nedenle aramızda dargınlık bulunan tüm hemşehrilerimizin barışmasını, kucaklaşmasını Isparta için enerjilerini birleştirmelerini istiyoruz" dedi.
Protokol ve vatandaşların bayramlaşmasının ardından program sona erdi. Vali Şehmus Günaydın, daha sonra Huzurevi’ni ziyaret ederek yaşlıların bayramlarını kutladı.