Kağıthane Belediyesi ve AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan fotoğraf sergisinde 15 Temmuz darbe girişiminde yaşananlar gözler önüne serildi. Vatandaşlar sergiye yoğun ilgi gösterdi.
Kağıthane Belediyesi ve AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı’nın ortak çalışmalarıyla, 15 Temmuz hain darbe girişiminden arda kalan fotoğraflar Kağıthane Meydanı’nda sergilendi. Sergiye Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın yanı sıra, Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç ve Kağıthane Emniyet Müdürü Birol Taşkoparan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sergiye yoğun ilgi gösteren vatandaşlar fotoğrafları tek tek inceledi. Serginin açılışında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Kılıç, konuşmasının ardından vatandaşlarla beraber sergiyi gezdi.
Açılışı gerçekleştirilen serginin önemine değinen Başkan Fazlı Kılıç, “15 Temmuz’da ülkemiz çok zor bir geceyi, çok zor bir günü geçirdi. Ülkemizin bölünmesine yönelik, terör örgütlerinin tertip etmiş olduğu darbeyle mücadele etmek durumunda kaldık. 7’den 70’e herkes o gece ülkenin beraberliği ve demokrasinin korunması için büyük bir mücadele verdi. Hamd olsun bu mücadelemizden başarıyla çıktık. Dünyana örneklik oluşturacak bir geceyi geride bıraktık. Bu geceyi unutmayalım diye, hem bizlere, hem gelecek kuşaklara ders olması için bir takım hatıraları burada resimlerle sizlerle paylaşmış olacağız. Bir kez daha hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz, gazilerimize sağlık sıhhat diliyoruz” ifadelerini kullandı.