Bağcılar Belediyesi 21’inci Geleneksel Gençlik Şöleni Ödül Töreninde 543 öğrenci altınla ödüllendirildi. Törende sergilenen birbirinden ilginç şovlar izleyenleri büyüledi.
Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen 21’inci Geleneksel Gençlik Şöleni renkli görüntülere sahne oldu. Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda düzenlenen törende Bilgi ve Proje Okul birincileri, TEOG, LYS ve çeşitli spor branşlarında dereceye giren 543 öğrenci altınla ödüllendirildi. Ödül olarak öğrencilere 20 tam, 276 yarım, 266 çeyrek ve 112 gram olmak üzere toplam 637 altın dağıtıldı. Törene aileleriyle birlikte katılan öğrenciler ve sporcular, düzenlenen bisiklet, akrobatik basket ve paten gösterileriyle heyecan yaşadı. Törene Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve birçok davetli katıldı.
Bağcılar’dan Rio’ya 4 Milli sporcu
Bağcılar’ın Rio Olimpiyatları’na da sporcu gönderdiğini belirten Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Gerek sporda gerek eğitimde derece elde eden tüm sporcularımızı ve gençlerimizi tebrik ediyorum. Bağcılar Belediyemizin engelli basketbol takımı da şampiyon olarak Süper Lig’e çıktılar. Onları da huzurlarınızda tebrik ediyorum. Rio Olimpiyatları’nda, Paralimpik Olimpiyatları’nda atletizmde ülkemizi 4 sporcumuz temsil etti. Bu sporcuların tamamı Bağcılar’ın sporcusuydu” ifadelerini kullandı.
Türkiye’yi Rio Olimpiyatları’nda başarıyla temsil eden atlet Hamide Kurt, “Bağcılar Belediyesi Milli Takım sporcusuyum. Atletizm branşında dünya ikincisiyim. Avrupa birinciliği ve üçüncülüğü derecelerim de var aynı zamanda. Gençlik ve spor ödüllerinde de ödüle layık görüldük. Rio Olimpiyatlarına katıldım, tekerlekli sandalye 100 metre, 400 ve 800 metrelerde koştum. Başarılarımdan dolayı da altın madalyaya hak kazandım” dedi.
Konuşmalar ve şov gösterilerinin ardından ödüle layık görülen başarılı öğrenci ve sporcular Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’dan altın ödüllerini aldı. Toplu fotoğraf çekiminin ardından tören sona erdi.