Üsküdar Belediyesi tarafından organize edilen 3’üncü Üsküdar Kitap Fuarı çok sayıda vatandaşın ve birçok yazarın katılımıyla devam ediyor.

Üsküdar Belediyesi tarafından organize edilen 3’üncü Üsküdar Kitap Fuarı’nın açılışı Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın katılımıyla yapılmıştı. Bağlarbaşı Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen kitap fuarına vatandaşların yoğun ilgisi devam ediyor. Kitapseverler ve birçok yazarın buluşmasını sağlayan kitap fuarı 19 Şubat tarihine kadar saat 10.00 ile 20.00 arasında vatandaşların ziyaretine açık olacak.

74 yayın evinin stantlarıyla vatandaşlara hizmet verdiği fuarda 2000’den fazla imza gününün de düzenlenmesi planlanıyor. Bu kapsamda 16 Şubat günü kongre merkezinde İrfan Gürkan Çelebi, Ömer Sevinçgül , Yunus Coşkun, Nuran Taydaş Çal, Mehmet Erbay, Filiz Bingöl, Sima Özkan Yıldırım, Nazlı Aspay Şener, Güler Güleç, Siyami Boylu, Rıfat Batur, İbrahim Özbay, Ziya Burcuoğlu, İlhan Akın, Saliha Erdim, Talip Arışahin, İrfan Gürkan Çelebi, Nurullah Genç gibi yazarlar okuyucularıyla buluşma ve sohbet etme fırsatı yakalayacak.