Kartal Belediyesi ve Briç Federasyonu işbirliğiyle 7’inci Atatürk’ü Anma Briç Turnuvası düzenlendi. Çok sayıda briç severin katıldığı turnuvada sporcular dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti.
Kartal Belediyesi ve Briç Federasyonunun birlikte organize ettiği Atatürk’ü Anma Briç Turnuvası’nın bu yıl 7’incisi gerçekleştirildi. Kartal Belediyesi yeni hizmet binasında düzenlenen turnuvada briç severler kıyasıya mücadele etti. Turnuva sonunda dereceye giren sporculardan genel birinciler 2 Cumhuriyet altını, ikinciler 2 yarım Cumhuriyet altını, üçüncüler 2 çeyrek Cumhuriyet altını ve kupalarla ödüllendirildi. Kadın, karışık, genç ve senyör kategorilerinin birincileri ise 2 çeyrek Cumhuriyet altını ve kupalarla ödüllendirildi.
Briç turnuvasının açılışında konuşan Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, “Kartal Belediyesi ve Briç Federasyonunun düzenlemiş olduğu 7’inci Atatürk’ü Anma Briç Turnuvası’na hepiniz hoş geldiniz. Atatürk’e ve briçe gönül verenlere selam olsun diyerek hepinize başarılar diliyorum. Briç için yeni akıl oyunları merkezimiz de açılacak. Bunun açılışında da hepinizi aramızda görmek bizleri onurlandırır. Birazdan aranızdan ayrılacağım. Sizleri ekmeksiz bıraktım ama babasız bırakmadım diyen İsmet İnönü’nün bugün ölüm yıl dönümü. Onun anma etkinliğine katılacağım. Bütün sporculara başarılar diliyorum” diye konuştu.

"Her sene katılıyoruz"
Turnuvanın çok keyifli geçtiğini belirten Volkan Denizci ise, “Çok güzel bir etkinlik. Bu yıl bu turnuvanın 7’incisi düzenleniyor. Her sene katılıyoruz. Çok beğendiğimiz bir turnuva. Bu turnuvayı düzenleyen Kartal Belediyesine çok teşekkür ediyorum” dedi.