Esenyurt Belediye Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu, komşu ilçeler Büyükçekmece ve Beylikdüzü AK Parti İlçe teşkilatlarına nezaket ziyaretleri gerçekleştirdi.
Kısa süre önce İlçe Başkanlıkları görevlerine atanan AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı İlker Gürbüz, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İsmail Damat ve yöneticilerini ilçe merkezlerinde ziyaret eden Esenyurt Belediye Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu hayırlı ve başarılı görevler dileğinde bulundu.
Büyükçekmece AK Parti İlçe Başkanı İlker Gürbüz’ü ve Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İsmail Damat’ı ziyaret eden Başkanvekili Gürbüz Süleymanoğlu yönetim kurulu toplantısı yapan ilçe yöneticileri ile hasbihal etti. Süleymanoğlu, her iki ilçede de çalışmaların daha hızlı ve verimli çalışmalar yapılarak, artık Büyükçekmece’nin AK Parti belediyecilik hizmetleri ile tanışması gerektiğini vurguladı. Süleymanoğlu Beylikdüzü ilçe teşkilatında ise 2014 seçimlerinde ara verilen hizmetlere 2019’dan itibaren aynı aşk ve heyecanla devam edeceğine inandığını söyledi.