Anneler Gününde bu kez anneler evlatlarına hediye niteliğinde bir sürpriz yaptı. Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Mehmetçik Annesiyle Buluşuyor etkinliği ile oğlu askerde olan 7 aileyi çocuklarıyla buluşturdu. Hem annelere, hem de Sivas, Erzurum, Kastamonu, Ankara ve Şırnak’ta vatani görevini yapan Mehmetçiklere moral olan buluşmalarda duygu dolu anlar yaşandı.
Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Anneler Gününde en kıymetli varlık olan annelerin yüreğine dokundu. Annelere verilebilecek en güzel hediyeyi onlara veren müdürlük, “Mehmetçik Annesiyle Buluşuyor” etkinliğini düzenleyerek asker annelerini çocuklarıyla buluşturdu. Sosyal Yardımlaşma Vakfından ilçede yaşayan asker ailelerinin iletişim bilgilerini alan ve kontak kuran müdürlük ekipleri, anneleri bu anlamlı günde evlatlarıyla buluşturmak için uçak biletlerini alarak teslim etti. Sadece annelere değil, vatani görevini yapan Mehmetçiklere de büyük sürpriz olan buluşmalarda duygusal anlar yaşandı.
ANNELER HASRET GİDERDİ
Bazı aileler anne baba, bazı aileler anne ve kardeş olarak asker evlatlarıyla buluştu. Sivas, Erzurum, Ankara, Kastamonu, Şırnak ve Erzurum’da askerliklerini yapan çocuklarına kavuşan anneler, organizasyon için Beylikdüzü Belediyesine teşekkürlerini iletti. Çocuklarıyla doya doya vakit geçiren anneler hasret giderdi.