Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, geçmişten günümüze Beyoğlu’nu Beyoğlu yapan markları, plaket takdim ederek ödüllendirdi.
Beyoğlu Belediyesi tarafından Taksim Meydanı’nda düzenlenen ve 50 gün devam edecek “Beyoğlu Festivali” kapsamında Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu’nu Beyoğlu yapan markaları,bir araya getirerek ödüllendirdi. Beyoğlu’nda yıllardır hizmet veren çok sayıda markanın yanı sıra Galatasaray Spor kulübüne de etkinlikte plaket takdim edildi.
"Burada 100 yılı devirmiş firmalar var"
Beyoğlu’na önemli katkı sağlayan değerleri bir araya getirmiş olmaktan son derece mutluluk duyduğunu belirten Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “ Marifet iltifata tabi.Beyoğlu’nun çok eski kadim bir geçmişi var. Ve, elbette Beyoğlu’nu Beyoğlu yapan değerlerin içerisinde müesseseler var. Onların yaratıcı düşünceleri var. Yeme içmeden giyime, konfeksiyondan spor kulübüne, onları hatırlamak, burada 50 yılı, 100 yılı devirmiş firmalar var. Onları burada ağırlamak, onlara ilgi ve alaka göstermek, markalaşmaya dikkat çekmek, bu da vazifelerimizden biri. Böyle bir antika festivalinin içerisinde böyle antika değerlerimiz, marka değerlerimiz, onları hatırlamakta doğru olurdu. Gördüğünüz gibi büyük bir zenginlik. 50 evvelin burada 50 sini sayabilmek kıymetli bir şey. Daha da ilgi göstermemiz lazım. O markalaşma trendinde iyi bir gün oldu” dedi.