Zabıta Haftası’nı kutlayan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Kartal’ın huzuru ve rahatı için çalışmalarını güler yüzlü hizmetle sürdüren zabıta ekimiz bu bilinçle ve hassasiyetle çalışmalarını ortaya koymaktadır. Bu hizmet anlayışı ve özveriyle Kartal’da hizmetlerimizi aynı sorumluluk duygusuyla sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.
Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, her yıl Eylül ayının ilk haftasında kutlanan Zabıta Haftası’nı çeşitli etkinliklerle kutladı. ‘Zabıta Haftası’ dolayısıyla Kartal Belediyesi Zabıta Müdürü Atilla İlgün ve zabıta ekipleri, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti. Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay‘ın da yer aldığı ziyarette Müdür Atilla İlgün zabıta teşkilatına vermiş olduğu destekten dolayı Başkan Altınok Öz’e Kartal Belediyesi zabıta ekibi adına teşekkür etti.
Ekibinin ‘Zabıta Hastası’nı kutlayan Başkan Altınok Öz, “Zabıta teşkilatımızın 190. kuruluş yıl dönümünde ülkemizdeki ve Kartal’daki tüm çalışan zabıta kardeşlerimizin haftasını kutluyor, tebrik ediyorum. İlçemizin esenliği, huzuru ve rahatı için Kartal’da gece gündüz demeden çalışan; vatandaşlarımıza hizmet etmeyi ilke edinen zabıtalarımıza teşekkür ediyorum. Kartal’ın huzuru ve rahatı için çalışmalarını güler yüzlü hizmetle sürdüren zabıta ekimiz bu bilinçle ve hassasiyetle çalışmalarını ortaya koymaktadır. Bu hizmet anlayışı ve özveriyle Kartal’da hizmetlerimizi aynı sorumluluk duygusuyla sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.
Vatandaşlara en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde olduklarını belirten Zabıta Müdürü Atilla İlgün ise, “Vatandaşlarımızın sağlığını, esenliğini ve huzurunu korumakla görevli zabıta teşkilatımız bugüne kadar halkın sağlığı ve huzuru için birçok çalışma yaptı. Bunları aynı sorumluluk bilinciyle devam ettireceğiz. Çalışmalarımızda bize destek olan başta Başkanımız Altınok Öz olmak üzere; halkımıza ve esnafımıza da teşekkür ediyorum. Sizden aldığımız destek ve güçle halkımızın hizmetindeyiz” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Müdür Atilla İlgün Başkan Altınok Öz’e çiçek ve Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne ait fincan takımı takdim etti.