Mayıs ayında doğan belediye çalışanları için Aynalıkavak Semt Konağında düzenlenen doğum günü programında konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan,İyi ki doğdunuz, iyi ki varsınız ve iyi ki beraberiz. Belediyemizi gün ve gün her yere daha iyi taşıyoruz.Bunu hep birlikte başarıyoruz dedi.
Belediye çalışanları için her ay düzenli olarak doğum günü programları düzenleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Mayıs ayında doğan çalışanlarını da unutmadı. Mayıs ayında doğan personeli için kahvaltılı doğum günü programı düzenleyen Başkan Demircan, çalışanlarla birlikte doğum günü pastasını keserek hediyelerini verdi. Aynalıkavak Semt Konağı’nın bahçesinde gerçekleştirilen kutlamaya aileleriyle birlikte katılan personel, canlı müzik eşliğinde keyifli dakikalar geçirdi. Programda, semt konaklarında eğitim alan öğrencilerinin sergilediği halk oyunu da büyük beğeni topladı.
"KİMSENİN KİMSEDEN FARKI YOK"
Başkan Demircan etkinlikte yaptığı konuşmasında, dünya hayatının kısa ve hızlı geçtiğini belirterek, “Dünya doyumluk değil tadımlık bir mekândır. Böylesine kısa bir yerde insan imtihan için geliyor. Elbette kimsenin kimseden farkı yok. Sadece tiyatro sahnesindeyiz. Sahnede biri başkan, biri işçi, biri memur, biri pastacı oluyor. Bu dekorda insana düşen bütün olayların farkında olmaktır. Bir belediye başkanı orda yan gelmiş yatıyorsa sokakta işini yapmayan işçiden bir farkı yoktur. Siz önünüze gelen işleri iyi yaparak alkış alabilirsiniz. Yoksa işinizi ihmal ederek gereğini yerine getirmiş olmazsınız” dedi.
"HEP BİRLİKTE BAŞARIYORUZ"
Başkan Demircan, “Öyle bir dünyaya gidiyoruz ki sınıf statü farkı olmadan, insanların insan olarak kıymet bulduğu bir dünya. Bu yüzden doğum günü önemli. İyi ki doğdunuz, iyi ki varsınız ve iyi ki beraberiz. Belediyemizi gün ve gün her yere daha iyi taşıyoruz. Bunu hep birlikte başarıyoruz. Sahilde çok güzel bir yer yaptırdık. Ağustostan itibaren orada sabah buluşalım kahvaltı yapalım, gün boyu çocuklar piknik yapsınlar. Pastayı yine keseriz ama gelmişken gün boyu güzel bir etkinlik de yapmış oluruz” şeklinde konuştu.